Du kan bruke en Cloud-stasjon eller annen delt stasjon til å lagre Hot Alarm Clock-data. I dette tilfellet kan du bruke de samme dataene på flere datamaskiner samtidig.

Som Cloud-stasjon kan du bruke Microsoft OneDrive[1], Google Drive[2], etc.

Som standard lagres filer med programdata i mappen "C:\Program Files (x86)\HotAlarmClock\Data".

Åpne programinnstillingene, og spesifiser banen til en egen mappe der dataene for Hot Alarm Clock skal lagres i feltet Bane til databasen. Hvis det allerede er datafiler i denne mappen, vil Hot Alarm Clock laste inn data fra den nye mappen. Hvis det ikke er noen filer i denne mappen, vil Hot Alarm Clock lagre gjeldende data der.

Angi datasynkronisering

OneDrive-mappe med datafiler:

Data Sync Folder

Hvordan det fungerer: Hot Alarm Clock-programmet overvåker kontinuerlig for endringer i DAT-filer i den angitte mappen. Så snart programmet ser at datafilen er endret av en annen bruker, leser den de nye dataene og oppdaterer dem i programmet. Hvis to brukere endrer dataene i programmet samtidig, kan det være problemer med datasynkronisering. Hot Alarm Clock-programvaren er ikke designet for samtidig modifikasjon av flere brukere.

Merknad: Hvis du har aktivert flytende vinduer, og skjermoppløsningen på datamaskiner er forskjellige, kan det være problemer med å synkronisere posisjonene og størrelsene på flytende vinduer.

1. Microsoft OneDrive

OneDrive lar deg få tilgang til og redigere filene dine fra alle enhetene dine hvor som helst.

Beskrivelse: https://www.microsoft.com/microsoft-365/onedrive/online-cloud-storage

Installer OneDrive

2. Google Drive

Få tilgang til alt Google Drive-innholdet ditt direkte fra PCen din, uten å bruke opp diskplass.

Beskrivelse: https://www.google.com/drive/

Last ned Google Drive