Voit käyttää pilviasemaa tai muuta jaettua asemaa Hot Alarm Clock-tietojen tallentamiseen. Tässä tapauksessa voit käyttää samoja tietoja useissa tietokoneissa samanaikaisesti.

Pilviasemana voit käyttää Microsoft OneDrive[1], Google Drive[2] jne.

Oletusarvon mukaan ohjelmatietoja sisältävät tiedostot tallennetaan "C:\Program Files (x86)\HotAlarmClock\Data"-kansioon.

Avaa ohjelman asetukset ja määritä Tietokannan polku-kentässä polku erilliseen kansioon, johon Hot Alarm Clock-tiedot tallennetaan. Jos tässä kansiossa on jo datatiedostoja, Hot Alarm Clock lataa tietoja uudesta kansiosta. Jos tässä kansiossa ei ole tiedostoja, Hot Alarm Clock tallentaa nykyiset tiedot sinne.

Tietojen synkronoinnin asettaminen

OneDrive-kansio datatiedostoilla:

Data Sync Folder

Kuinka se toimii: Hot Alarm Clock -ohjelma valvoo jatkuvasti määritetyn kansion DAT-tiedostojen muutoksia. Heti kun ohjelma huomaa, että toinen käyttäjä on muokannut datatiedostoa, se lukee uudet tiedot ja päivittää ne ohjelmassa. Jos kaksi käyttäjää muuttaa ohjelman tietoja samanaikaisesti, tietojen synkronoinnissa voi olla ongelmia. Hot Alarm Clock-ohjelmistoa ei ole suunniteltu useiden käyttäjien samanaikaiseen tietojen muokkaamiseen.

Huomautus: Jos olet ottanut kelluvat ikkunat käyttöön ja tietokoneiden näytön tarkkuudet ovat erilaiset, kelluvien ikkunoiden sijaintien ja koon synkronoinnissa voi olla ongelmia.

1. Microsoft OneDrive

OneDrive antaa sinun käyttää ja muokata tiedostojasi kaikilla laitteillasi missä tahansa.

Kuvaus: https://www.microsoft.com/microsoft-365/onedrive/online-cloud-storage

Asenna OneDrive

2. Google Drive

Käytä kaikkea Google Drive-sisältöäsi suoraan tietokoneeltasi käyttämättä levytilaa.

Kuvaus: https://www.google.com/drive/

Lataa Google Drive