Du kan bruge et Cloud-drev eller et andet delt drev til at gemme Hot Alarm Clock-data. I dette tilfælde kan du bruge de samme data på flere computere på samme tid.

Som Cloud Drive kan du bruge Microsoft OneDrive[1], Google Drive[2] osv.

Som standard gemmes filer med programdata i mappen "C:\Program Files (x86)\HotAlarmClock\Data".

Åbn programindstillingerne, og angiv i stien Databasesti stien til en separat mappe, hvor Hot Alarm Clock-dataene skal gemmes. Hvis der allerede er datafiler i denne mappe, indlæser Hot Alarm Clock data fra den nye mappe. Hvis der ikke er nogen filer i denne mappe, gemmer Hot Alarm Clock de aktuelle data der.

Indstilling af datasynkronisering

OneDrive-mappe med datafiler:

Data Sync Folder

Hvordan det virker: Hot Alarm Clock-programmet overvåger løbende ændringer i DAT-filer i den angivne mappe. Så snart programmet ser, at datafilen er blevet ændret af en anden bruger, læser det de nye data og opdaterer dem i programmet. Hvis to brugere ændrer dataene i programmet på samme tid, kan der være problemer med datasynkronisering. Hot Alarm Clock-softwaren er ikke designet til samtidig datamodifikation af flere brugere.

Bemærk: Hvis du har aktiveret flydende vinduer, og skærmopløsningerne på computere er forskellige, kan der være problemer med at synkronisere positioner og størrelser på flydende vinduer.

1. Microsoft OneDrive

OneDrive giver dig adgang til og rediger dine filer fra alle dine enheder overalt.

Beskrivelse: https://www.microsoft.com/microsoft-365/onedrive/online-cloud-storage

Installer OneDrive

2. Google Drive

Få adgang til alt dit Google Drive-indhold direkte fra din pc uden at bruge diskplads.

Beskrivelse: https://www.google.com/drive/

Download Google Drive