Du skal indtaste din produktnøgle på hver computer, hvor softwaren bruges. Prøveversionen aktiveres, når du indtaster produktnøglen, så du behøver ikke at downloade og installere programmet igen.

Hvis du vil bruge programmet på flere maskiner på samme tid, skal du købe det rigtige antal licenser. Når du køber en flerbrugerlicens, modtager du en produktnøgle til alle brugere. Med et stort antal brugere kan du automatisere aktiveringsprocessen. For at finde ud af, hvordan du gør dette, bedes du kontakte os efter købet.

Activate Hot Alarm Clock

For at afslutte aktiveringen genstart programmet.

Restart Hot Alarm Clock

Den aktiverede version viser ikke en påmindelse om køb ved opstart af programmet. Så hvis du gør alt rigtigt, skal du ikke se den påmindelse, og dine licensoplysninger vises i sektionen Om.

Når du køber Hot Alarm Clock-softwaren, kan du bruge den version, du har købt, så længe du ønsker, uden årlige gebyrer eller abonnementer. Du er berettiget til alle mindre opdateringer i denne version uden omkostninger.

Du får gratis større opdateringer i en periode på tredive dage fra købsdatoen. Alle mindre version opdateringer er gratis. Hvis du for eksempel har købt en licens til version 5, fungerer den med versioner 5.1 og 5.2, men fungerer ikke med 6,0. Du kan købe opgradering til den næste store version til en reduceret pris. Køb

Se også: