Du måste ange produktnyckeln på varje dator där programvaran används. Testversionen aktiveras när du anger produktnyckeln, så du behöver inte ladda ner och installera programmet igen.

Om du vill använda programmet på flera maskiner samtidigt måste du köpa rätt antal licenser. När du köper en licens för flera användare får du en produktnyckel för alla användare. Med ett stort antal användare kan du automatisera aktiveringsprocessen. Kontakta oss efter köpet för att ta reda på hur du gör det.

Activate Hot Alarm Clock

För att fullgöra aktivering, omstarta programmet.

Restart Hot Alarm Clock

Den aktiverade versionen visar inte en inköpspåminnelse vid programstart. Så om du gör allt rätt bör du inte se den påminnelsen, och din licensinformation visas i avsnittet Om.

När du köper Hot Alarm Clock-programvaran kan du använda den version du köpte så länge du önskar, utan några årsavgifter eller prenumerationer. Du är berättigad till alla mindre uppdateringar i denna version utan kostnad.

Du får gratis större uppdateringar under en period av trettio dagar från inköpsdatumet. Alla mindre uppdateringar är gratis. Om du till exempel köpte en licens för version 5 kommer den att fungera med versioner 5.1 och 5.2, men fungerar inte med 6,0. Du kan köpa uppgradering till nästa stora version till ett reducerat pris. Köp

Se även: